avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 325 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calculare salariul minim
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calculare salariul minim

Buana ziua, Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: daca lucrez intr-o unitate scolara in functia de casier si am salariul de incadrare 829 lei si un spor de vechime 25% cat trebuie sa fie salariul de incadrare dupa 1ianuarie?
Adica slariul de 829 se mareste la 850 si se adauga sporul de vechime?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:28, 21 Februarie 2014
In opinia mea, asa ar trebui sa se procedeze se mareste salariul de incadrare la 850 si apoi se adauga sporul de vechime.

Art.160 C.mun. : Salariul cuprinde salariul de bază, indemnizaţiile, sporurile, precum şi alte adaosuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim si sporul de vechime Gyna Gyna O intrebare am : pentru salariatii calificati dar fara studii superioare salariul de incadrare este tot 850 lei? Adica nu e nici o diferenta intre un ... (vezi toată discuția)
Despre salariul minim adita100a adita100a sunt functionar intr-o primarie si am 800 de lei sal de baza iar cu sporul de vechime de 20 la suta.acum va intreb daca se mareste sal la 850 beneficiez si eu ... (vezi toată discuția)
Salariul minim 2014 ursucornel ursucornel in statele de plata la institutia unde lucrez salariul meu de baza e 740 lei la care se adauga sporul de vechime si un alt spor de ecran iar brutul e de ... (vezi toată discuția)