avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acte retinute
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acte retinute

Buna ziua,

In momentul de fata figurez la Primarie la Impozite cu o masina pe numele meu, pe care vreau sa o radiez, insa actele masinii se afla la fostul meu prieten care refuza sa mi le restituie. As dori sa aflu daca pot face o plangere la politie, neavand nicio dovada ca acestea se afla la el.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: DianaBn , utilizator 12:47, 22 Februarie 2014
Buna seara,
Intrebarea este de ce sunt actele la el?
Da, puteti sa formulati acea plangere.
Daca va este prieten de ce nu i le cereti direct?
Ultima modificare: Vineri, 21 Februarie 2014
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
DianaBn a scris:

neavand nicio dovada ca acestea se afla la el.

Ati putea opta pt. a obtine o dovadă având cu dvs. un martor.Apelati-l la telefon si solicitati-i actele deoarece aveti nevoie de ele la radierea autoturismului.De veti putea obtine o asemenea dovadă, încercati îmediat următoarea variantă : îi faceti cunoscut că ati avut cu dvs. un martor ce a auzit convorbirea si-l rugati sa vi le înapoieze urgent (acordati-i un termen rezonabil), altfel aduceti-i la cunostintă că veti fi nevoita a solicita ajutorul Politiei.
O alta solutie e sa le declarati pierdute.
Multumesc pentru raspuns. Nu cunosc motivele pentru care le retine, Unora doar le face placere sa faca un rau gratuit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa gasesc o masina pe care am vandut-o fara acte acum mult timp si pe care vreau s-o radiez? etaN etaN Buna ziua!am vandut o masina fara acte cu ani in urma. Am dat si actele masinii. Acum nu stiu unde se afla. #-o Ce pasi trebuie sa urmez sa dau de ea? ... (vezi toată discuția)
Impozit pe masini danifar danifar Exista vreo posibilitate de a nu mai plati impozit pe masina daca aceasta a fost vanduta si nu s-a facut un contract de vanzare - cumparare cu cumparatorul? ... (vezi toată discuția)
Radiere auto fara acte alin-m alin-m Am mostenit de la tatal meu numai in acte un autoturism care nu mai exista (cred ca l-a dat la fier vechi), pentru care nu am nici un fel de acte (carte de ... (vezi toată discuția)