avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nomenclator meserii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nomenclator meserii

Buna seara!
As dori sa stiu care este echivalentul postului de asistent logistica in nomenclatorul de meserii sau cea mai apropiata varianta, deoarece lucrez la o firma unde indeplinesc sarcini legate de organizarea livrarilor de marfa catre clienti si intocmirea documentelor de transport , controlul si inventarierea stocurilor de materie prima si produse finite, receptia materiei prime si a materialelor, inregistrarea intrarilor-iesirilor din stoc a materiei prime si produselor finite in baza de date interna, realizarea si urmarirea comenzilor catre prestatorii de servicii, dar nu pot fi incadrata pe un post adecvat. Mentionez ca sunt studenta in an terminal la Facultatea de Stiinte Economice, specializarea Marketing.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ela_87 , utilizator 11:39, 23 Februarie 2014
Se pot folosi urmatoarele functii si coduri COR :
263121 - Asistent de cercetare economist in marketing

243103 - Specialist marketing

334303 - Asistent manager
Va multumesc pentru informatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa post responsabil mijl fixe si ob inv biga67 biga67 va rog ajutati-ma cu o fisa de post ptr cineva care se ocupa de monitorizare mijl fixe si ob de inventar,eventual cine ar trebui sa se ocupe si ce pregatire ... (vezi toată discuția)
Gestiune cu amanuntul adrianabresug adrianabresug am urmatorul caz .fabricam tamplarie lemn stratificat,vindem catre PJ si PF avem gestiuni distincte depozitul cu produs finit de unde vindem cu factura si ... (vezi toată discuția)