avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare descarcare gestiune in program ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare descarcare gestiune in program contabilitate

Buna seara
Am o mare problema.Tin contabilitatea in programul saga.Este o firma care distribuie fructe angro si lucreaza cu CMP .La sfarsitul lunii ianuarie mi-a aparut o
prostie.Desi stocul este 0 apare cu valoare-12345 adica ca s-a vandut sub pret
Cum pot sa rezolv aceata problema in saga.am incercat cu reglare automata dar nu a dat nici un rezultat am incercat sa introc prin operatii speciale dar la fel nu am reusit sa ajung la nici un rezultat. Am devalidat toate intrarile si iesirile si iar le-am valitat (intrari si apoi iesirile.)nu stiu cum sa mai procedez
Multumesc

Alte discuții în legătură

Reglare stoc ioana b ioana b am nevoie urgent de un raspuns. cum pot sa-mi reglez stocul daca am un produs care imi apare pe lista de inventar cu +1buc la un pret x si acelasi produs la ... (vezi toată discuția)
Lamurire venit pfa / impozit de platit djinn_ro djinn_ro Buna ziua Am un PFA si vreau sa vand carti online. Eu am un stoc de marfa consistent la care am documente justificative, dar cumparat ca persona fizica ... (vezi toată discuția)
Cum reglam aceste erori contabile? mariamat mariamat Buna ziua, Suntem o asociatie caritabila care face caritate cu bunuri primite . In urma inventarului de la sfarsitul anului 2017, am constatat o problema pe ... (vezi toată discuția)