avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recomandati-mi un AVOCAT BUN pentru un proces civil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recomandati-mi un AVOCAT BUN pentru un proces civil

Doresc pentru reprezentare in instanta un avocat bun,va rog ,cine cunoaste sa-mi recomande .Mentionez ca am pierdut un proces pt un teren si culmea dupa ce pierd procesul,am ramas in paguba de banii dati la avocat,pe taxe de timbru,si mi se cer si daune morale !!!!!!!!!!!!!
Regulamentul prezentului forum nu permite reclama
Puteti parcurge tabloul consultantilor de pe forum si daca gasiti persoana din localitatea dv,puteti sa il contactati prin mesagerie privata
Daca mai sunteti intermenul de recurs sau apel, uzati de aceste cai.Nu pierdeti termenul.
Nu luati avocat decat recomandat de ceva sau cineva anume...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut avocat dorotheea dorotheea Caut reprezentare proces (penal), cu onorariu recuperat de la inculpat, inclusiv orice daune fizice, morale. (vezi toată discuția)
Proces penal.doresc avocat sã mã reprezinte pedrosolitar pedrosolitar O societate a facut o plangere impotriva mea eu neavand nici o vina. Va voi expune situatia asa cum o stiu si eu. Societatea respectiva a inchiriat un lucru ... (vezi toată discuția)
Caut avocat tuderp tuderp caut avocat - distrugere confirmata de procuratura si politie- trebuie doar inceput proces. Mi-a fost taiat cablul electric de racordare casa personala de o ... (vezi toată discuția)