Buna ziua,
in trim IV 2013 ,am trecut de la platitor de imp.venit la platitor de impozit profit.Va rog sa ma ajutati cu o monografie contabila corecta.
1.impozit pe venit.microintrep.platit si declarat in F100 10.000 lei
2.impozit profit calculat de la incep.an fiscal 5000 lei
din aceasta situatie rezulta ca am platit impozit venit mai mult cu 5000 lei.In decl.101,voi avea impozit pe profit de recuperat... Cum inreg in contabilitate aceasta? stornez 698? va rog sa ma ajutati.
Multumesc anticipat!
Declaratia 101
adrycrys
Buna ziua,
sunt noua in aceasta comunitate minunata a dvs, si va rog sa ma ajutati cu un rasp ref la decl 101(stiu ca se discuta mult pe tema asta:sorry:)si ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.