avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Detin 3,9 ha teren si as dori sa stiu ce masuri sau ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Detin 3,9 ha teren si as dori sa stiu ce masuri sau programe sunt la care as putea aplica

Detin 3,9 ha teren din care 3 ha teren agricol intr-o comuna, 0,2 teren agricol(acesta apare ca intravilan deoarece este este langa un oras) si inca 0,7 ha teren agricol in alta comuna din alt judet. Mentionez ca eu am domiciliul in oras.As dori sa stiu prin ce masura sau masuri( sau alte programe) pot aplica pentru a obtine fonduri europene. Pentru orice tip de cultura sunt interesat, plante medicinale,plante ornamentale, sunt dispus la orice cultura pentru a indeplini anumite conditii daca trebuie indeplinit o anumita cerinta de unitati UDE.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 09:40, 24 Februarie 2014
Puteti studia nota de calcul UDE pentru a vedea si ce anume se preteaza pe acel teren
[ link extern ]
In principiu va puteti incadra in masura 121, ferme de familie, dar mai trebuie sa indepliniti si alte conditii.
Cititi despre ele:
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesare fonduri infiintare cultura de lavanda neluvot2008 neluvot2008 buna ziua,as dori sa stiu daca pentru infiintarea unei culturi de lavanda pot accesa fonduri europene nerambursabile.Mentionez ca am in proprietate o suprafata ... (vezi toată discuția)
Fonduri pentru sera de flori lennu lennu va salut! sunt producator de flori in ghiveci. in prezent produc si comercializez in baza certificatului de producator. ce fond pot accesa pt ridicarea ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene ana_mihaela ana_mihaela Detin un hectar de teren si 26 de ari as putea obtine fonduri europene. (vezi toată discuția)