avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Taiere de arbori nemarcati
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Taiere de arbori nemarcati

buna ziua, as dori sa stiu ce se poate intampla in situatia urmatoare
tatal meu detine 1 h de padure, drep mostenire de la mama lui, si a taiat 7 brazi nemarcati pt ca aveam nevoie urgent de lemn la o cladire in care ploua,
a doua zi a venit paduraru si politia si iau facut dosar penal,ce se poate intampla? care sunt pedepsele sau amenzile?

Alte discuții în legătură

Paza padurii platita-- drepturi si obligatii Filimon Aurel Filimon Aurel Buna ziua, Am depus acum 2 luni o plangere penala la parchet pentru furt de lemne si taieri ilegale de copaci nemarcati din suprafata de padure (1 ha) pe ... (vezi toată discuția)
Amenintare in public si prin telefon caludiuvl caludiuvl buna seara,am o problema foart grava,mama mea locuieste in capat de sat,i se spune capul satului,singura,tatal meu a decedat de vreo 8 ani,avem probleme cu ... (vezi toată discuția)
Acuzat furt masa lemnoasa de pe terenul meu ContSters314385 ContSters314385 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Am un teren cu padure, brad, acolo mai sunt și alti proprietari care au parcele cu masa lemnoasa. ... (vezi toată discuția)