avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire pamant cu chitanta de mana
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire pamant cu chitanta de mana

Parintii mei au primit mostenire de la nanul meu in 1990 o bucata de pamant cu o chitanta de mana, pe numele parintilor cu semnatura a 2 martori. Nanul meu a murit mai demult, tatal meu a murit anul trecut. Mama mea si martorii inca mai traiesc. Cum sa procedez pt. a trece acest pamant pe numele meu? Pt. ca de fapt, nanul meu pt. mine a dat de pomana acest pamant. Eu mai am un frate si o sora.
Multumesc!
Da, insa actiunea se indreapta impotriva mostenitorilor! Vacantata mostenirea intai, apoi impotriva statului actiune... dureaza ceva si costa...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine plateste taxele si impozitele glaura glaura Buna ziua, am o intrebare la dvs. In 2004 a decedat mama mea, revenindu-ne prin mostenire (3 mostenitori, tata 2/8, fiica 3/8 si frate 3/8) bunuri, printre ... (vezi toată discuția)
Mostenire Increzutull Increzutull in urma succesiuni dupa parinti eu si cu fratele meu am mostenit o casa in care locuim,tatal meu mai avea la tara un loc de casa 30 ari in urma cu 10 ani pe ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca pentru act autentic si apoi vanzare eloria eloria Tatal meu a decedat in mai 2011. In anul 2007, tatal meu a cumparat cu chitanta de mana un teren de 3 ha de la 3 persoane ( verisoare cu varste ... (vezi toată discuția)