avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Legea gratierii si amnistiei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Legea gratierii si amnistiei

sotul meu a fost condamnat la 7 ani de inchisoare pt furt calificat defapt 4 ani +3 ani coada a ispasit 2 si ceva .legea gratieri amnistiei il poate ajuta sau arest la domiciliu ce cerere trebuie sa fac sa il scot de acolo cat mai repede??? As aprecia mult ajutorul D.V
Ultima modificare: Duminică, 23 Februarie 2014
Ungaralexandra20, utilizator
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 20:09, 23 Februarie 2014
depinde cine va beneficia de aceasta lege daca va aparea pana la urma .
eu unul nu cred ca in viitorul apropiat va fi vreun act de clementa.
in cazul expus mai sus , nu cred ca va avea mari sanse avand in vedere ca suspendarea ii atrage recidiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatean maghiar (calatorie sua si amenda penala) erik12 erik12 buna am si eu o intrebare...care ma framanta si tare m-as bucura sa-mi raspundeti...deci,in vara mi-am primit cetatenia maghiara acum am reusit sa imi scot ... (vezi toată discuția)
Condamnare definitiva in baza art 208-209 cp nicolee nicolee Sotul meu are o condamnare de 6 ani in gorj pentru complicitate la furt calificat ,iar el e din oradea.Va fi extradat din spania si dorim sa incepem ... (vezi toată discuția)
Actioneaza amnistia? celdecolo celdecolo [b]Dupa aproape 3 ani de lupte,bani cheltuiti,etc,dosarul cu ancheta unui furt din locuinta la care procuroarea de caz a dat NUP se va intoarce la ... (vezi toată discuția)