buna ziua,duminica mergang cu copilul si cu tatal ei in parc am avut un conflict serios cu o persoana dereglata psihic cu 2 caini.tatal copilului a suit fetita de 4 ani pe o mica fantana unde se suie si alti copii ca doar sunt copii,si din spate,de la distanta a inceput sa tipe disperata o persoana in varsta cu o voce de nebuna astfel...NENOROCICILOR,ASA INVATATI COPILUL VOSTRU TAMPIT SA SE SUIE,BLESTEMATILOR,BLESTEME PE COPILUL VOSTRU SI PE TOT MEAMULT TAU,SA MURITI CU TOTII''ADICA IESI IN PARC,OAMENI CUMSECADE SI UITE CE TE ASTEAPTA.JIGNITA DE FELUL CUM TIPA O PERSOANA CARE NU AVEA DREPTUL SA DEA LECTII CUM SA IMI EDUC EU COPILUL SI SA MA CALOMNIEZE ASA am inceput si eu sa ii raspund sa-si dava de cateii ei cu care nu avea voie langa copii in acel loc si a luat-o mai tare cu blestemele,m-a dracuit,m-a blestemet,mi-a blestemat copilul.nemaiputand rabda ca mama m-am repezit spre ea si in acel moment a dat drumul la un dulau care m-a muscat de picior la cererea si indemnul ei zicand ,,sari pe ea'in parc de copii.enervata la maxim m-am luat dupa ea si am chemat politia care a venit si am descoperit unde sta,apoi ea nevrand nici sa iasa,nici sa dea numele,nici sa arate cateii.nimic.ba chiar mintind ca eu nu am ce face si ma iau dupa oameni deobicei sa le fac rau.minciuna,ea necunoscandu-ma,in acel moment dandu-mi seama caam de-a face cu un om cel putin nebun.Insa piciorul ma durea,uitandu-ma la cererea polititi am observat colti in picior si rani,si am ajuns cu salvarea la spitalul de boli infectioase unde mi s-a fact antitetanus si mi-au inceput antirabicul,dupa care mi s-a facut rau,il am de cafut 21 zile,am de mers la arhiva pentru documente,ala spital pentru vaccin in loc sa cresc copil si sa mi vad de treaba.acea doamna nu avea nimic de facut decat sa stea cu cainii,vesnica probleme in apartamente,in parcuri,nu demult mancand si copii.daca punea cainele sa-mi sara la gat si muream sau sa sara pe copilul meu ca era in stare?consider ca este vatamare corporala,am 21 zile cel putin de mers la vaccin,piciorul ma doare si nu am gresit cu nimic.as vrea sa stiu ce sa fac,daca este sanctionata si cu cat,stiu ca pentru asa ceva se da si puscarie,pentru asmutire caini impotriva cuiva,am si 21 zile de ingrijire,am dat bani pe medicament,si nu am venituri,poate face puscarie si sa i se ia cainii ca poate nu e sanatoasa si apoi pentru ce am patit ,calomniata,blestemata,muscata de caine as vrea daune morale.ce pot face,care e procedura dupa ce depun plangerea,o vreau la puscarie si vreau daune.e tentativa la integritatea corporala a cuiva.eu am dovezi,ea doar minciuni.acum am soc psihic sa mai ies in parc cu copilul.
multumesc