avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit nevoi pers
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit nevoi pers

Am un credit de nevoi personale cu dobanda variabila la PiraeusBank din anul 2007 .As dori sa stiu daca sunt introduse clauze abuzive pentru ca eu dupa 15400 euro platesc cam 200 euro pe luna pe o perioada de 10 ani in contextul in care euro la data incheierii contractului euro era de 3 lei ori eu l-am platit cu 2.95 lei la refinantare.Se pare ca eu le dau dublu inapoi in 10 ani.Mi s-ar parea corect sa fi ramas ca plata sa se faca la valoarea de atunci a valutei respective cu dobanda aferenta si nu cum a urcat euro datorita devalorizarii leului .Daca se poate sa primesc lamuriri va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:02, 24 Februarie 2014
Dvs ati contractat credit in euro si platiti rata in euro la cursul zilei, ca scade sau creste euro, rata in euro ramane aceeasi ( cat dobanda ramane aceeasi) . Si dobanda e aferenta unui credit in euro. Daca euro scadea la 1 leu, vi se parea corect sa platiti in euro la cursul zilei. Cand ati luat imprumutul v-ati asumat acest risc, asa cum au facut si cei ce au contractat in franci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare valuta credit OvidiuR OvidiuR Buna ziua ! As dori sa va aduc in atentie urmatorul aspect: Am un credit de nevoi personale si unul ipotecar, ambele in EURO, la aceeasi banca. Datorita ... (vezi toată discuția)
Restructurare credit de nevoi personale adytaro adytaro Buna ziua, Am o problema similara probabil in acesti ani de criza multor persoane care au contractat un credit de nevoi personale in franci elevetieni in ... (vezi toată discuția)
Semnare grafic de rambursare credit ipotecar ContSters185853 ContSters185853 Prin semnarea prezentului document, Imprumutatul declara ca a luat la cunostinta ca: 1. Valoarea ratei lunare poate fi afectata de anumiti factori externi (de ... (vezi toată discuția)