avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale pentru magazin deschis in casa de locuit necesar ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

pentru magazin deschis in casa de locuit necesar autorizatii

Daca vreau sa deschid un magazin mixt in casa in care locuiesc este necesar sa trensform spatiu de locuit in spatiu comercial. Si daca da unde se face. La primărie? - locuiesc la casa

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 20:19, 22 Aprilie 2009
Normal asa ar trebui dar puteti deschide magazinul si fara, mergeti la Registrul Comertului inregistrati firma si autorizati activitatile respective. Schimbarea destinatiei necesita timp si bani cheltuiti.
dar cine poate veni sa ma controleze ? amenda ?
Primaria va poate amenda.Este indicat sa obtineti autorizarea din partea primariei, pentru schimbarea destinatiei spatiului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie cladire din magazin mixt si bar in casa de locuit mihneath mihneath Buna ziua, Intrucat prin noua lege de impozitare a spatiilor comerciale s-au pus biruri neimaginabile vreau sa-mi spuneti cum pot face o schimbare a ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu magazin mixt, acte necesare Dani Ela 112 Dani Ela 112 As vrea sa inchiriez un spatiu pentru a deschide un magazin mixt in zona rurala si nu stiu ce acte imi trebuie si nici cu ce sa incep ... As vrea daca se poate ... (vezi toată discuția)
Schimbarea unu spatiu de locuit in spatiu comercial cristian42 cristian42 am o casa proprietate, situata la strada. as dori sa schimb destinatia unei camere din spatiu de locuit in spatiu comercial pentru ca sora-mea sa isi deschida ... (vezi toată discuția)