buna ziua am facut o cerere pentru acordarea unei adeverinte de vechime in grupa1 de munca si am platit suma de 148 ron pe care am primit chitanta ,dupa o luna am sunat si de la biroul respectiv mi se mai cere inca 300 ron pe alte 2 cereri pe care eu nu le-am solicitat,dar nu am primit nici prima adeverinta.eu intreb sunt indreptatiti sa ceara atitia bani pe o simpla adeverint?
[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieţi exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
(1) Adeverintele prin care se atesta faptul ca in anumite perioade, anterioare datei de 1 aprilie 2001, persoanele si-au desfasurat activitatea in locuri de munca incadrate in grupele I si/sau a II-a de munca se intocmesc potrivit modelului prevazut in anexa nr. 14, numai pe baza documentelor, verificabile, aflate in evidentele angajatorilor sau ale detinatorilor legali de arhive.
(2) Angajatorii sau orice alti detinatori legali de arhive sunt obligati sa elibereze aceste adeverinte, in termen de 30 de zile de la data solicitarii, fara a percepe taxe sau comisioane.
Acte pensionare
roby83
am sunat azi la o inteprindere din navodari pentru actele de pensionare ale mamei mele,grupe,sporuri ,etc.doamna respectiva mi-a spus ca trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)