avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inmatriculare masina radiata pe alt nume
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inmatriculare masina radiata pe alt nume

Hristos a inviat !
Acum un an prietena mea a cumparat de la un tip din Vaslui o masina : a incheiat actul de vanzare-cumparare, a radiat masina de pe vechiul proprietar din Vaslui pe numele ei dar intre timp a plecat din tara si nu a mai apucat sa inmatriculeze masina pe numele ei.
As putea sa inmatriculez masina pe numele meu in conditiile in care daca certificatul de radiere si contractul de vanzare-cumparare este pe numele ei ?sau chiar si pe numele ei cu imputernicire de la ea ?
Cel mai recent răspuns: ContSters42058 , utilizator 14:49, 22 Aprilie 2009
Puteti , in calitate de mandatar al prietenei dvs( avand o procura din partea ei) . sa inmatriculati masina pe numele acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto fanescu fanescu buna ziua. am cumparat un autoturism inmatriculat in romania, am facut la un ghiseu la politie un dosar cu contractul de vanzare-cumparare, copii de buletin si ... (vezi toată discuția)
Certificatul masinii si vechiul proprietar andredani andredani buna ziua,am o problema la care asi dori sa gasesc rezolvarea cat mai repede posibil!In urma cu 3 ani sotul meu a vandut masina,a fost la RAR cu cel care urma ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina radiata. danielhustiu danielhustiu Buna ziua. In urma cu 10 ani, tatal meu a cumparat o masina fara sa faca un contract de vanzare-cumparare cu vechiul proprietar. Pe Cartea de Identitate a ... (vezi toată discuția)