avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie somaj

am lucrat la o firma 23 ani, am fost dat in somaj. dupa 5 luni firma la care am lucrat ma angajeaza din nou ptr o perioada de 3 luni dupa care nu mai vrea sa continuam . mai am dreptul la somaj in acest caz
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 19:13, 24 Februarie 2014
Daca in timp ce sunteti in somaj indemnizat incheiati un contract individual de munca (CIM) pe perioada de cel mult 12 luni atunci se suspenda plata indemnizatiei de somaj care se va relua, de unde a ramas, dupa ce inceteaza CIM.
Pentru a putea beneficia iarasi de somaj, incetarea contractului de munca trebuie sa aiba o cauza neimputabila dvs. La finalul termenului pentru care a fost incheiat un contract de munca pe perioada determinata puteti beneficia de indemnizatie de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre somaj Sir3na Sir3na Buna ziua! Am o intrebare pentru cine ma poate ajuta. Copilul meu dupa ce a terminat liceul a predat actele pentru a primi somaj, dar pana sa duca din nou ... (vezi toată discuția)
Continuare somaj dupa o scurta angajare getad getad Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in ceea ce priveste urmatoarea situatie: am lucrat 31 ani, dupa care am intrat in somaj 1 an, timp in care a aparut o ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de somaj in acest caz? Alexandrutza Alexandrutza Buna ziua! Am fost astazi cu dosarul de somaj pregatita si am fost dezamagita sa mi se spuna ca nu pot beneficia de indemnizatie cand eu stiam ca n-am nici un ... (vezi toată discuția)