avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Proprietar masina
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Proprietar masina

vreau sa achizitionez o masina dar as dori sa o trecpe numele tatalui meu. Tatal meu este pensionat pe caz de boala si ma intrebam daca masina il incurca cu ceva sau nu in cadrul comisiei de expertiza medicala sau in dosarul de pensie. Deasemenea doresc ca toate actele si asigurarile sa fie pe numele lui. Credeti ca se poate?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 18:43, 24 Februarie 2014
Se poate. Dreptul de a avea masina pe numele lui, este garantata de constitutie si se numeste drept de proprietate. Nu il deranjeaza cu nimic la pensia pe caz de boala, la comisia de expertiza sau la altceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru un diagnostic de tromboza venoasa profunda se poate iesi la pensie de invaliditate? olteanuancaioana olteanuancaioana As dori sa aflu si eu daca tatal meu poate sa iasa la pensie pe caz de boala cu diagnisticul de tromboza venoasa profunda? In prezent face tratament pentru ... (vezi toată discuția)
Mă pot pensiona pe caz de boală? Marinaapetrei Marinaapetrei Sunt bolnava de diabet insulina dependent am hepatita cronica cu virus c vreau sa știu dacă mă pot pensiona pe caz de boală (vezi toată discuția)
Pensionare geniu geniu mama mea are virsta de 55 si 5luni ar vrea sa se pensioneze pe caz de boala cu inima este posibil? in vara a fost operata de varice dar cu varicele nu te poti ... (vezi toată discuția)