avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Mă pot pensiona pe caz de boală?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Mă pot pensiona pe caz de boală?

Sunt bolnava de diabet insulina dependent am hepatita cronica cu virus c vreau sa știu dacă mă pot pensiona pe caz de boală
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:29, 11 Octombrie 2018
Trebuie sa depuneti dosar medical la comisia de expertiza medicala din cadrul CJP, singura in masura sa emita o decizie in baza careia sa beneficiati de pensie de boala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum o pot pensiona pe mama? Vârlan Alexandra Vârlan Alexandra Buna ziua! Mama mea are 47 de ani si a fost operata de cancer de col in Italia. S a intors in tara definitiv. Acum ceva vreme a facut diabet si a devenit ... (vezi toată discuția)
Ma pot pensiona pe caz de boala Gheorghe liviu Gheorghe liviu Am hepatita virus c din 2010 am facut interferon si am avut atunci o âncercare de a ma pensiona de atunci si pâna acum nu am mai avut medical dar in 2017 am ... (vezi toată discuția)
Probleme de pensie in grad de handicap adrianaciocan adrianaciocan Sint pensionata pe caz de boala din 2006 cu diabet zaharat tip 1 insulino dependent cu 4 prize de insulina pe zi.Diabetul s a depistat in 2002 ,dar este un ... (vezi toată discuția)