avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ma pot pensiona pe caz de boala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ma pot pensiona pe caz de boala

Am hepatita virus c din 2010 am facut interferon si am avut atunci o âncercare de a ma pensiona de atunci si pâna acum nu am mai avut medical dar in 2017 am facut si diabet fac insulina am probleme cu piciorele genuchi rinichi ochi dinti si mam dus la medic sami dea medical in vederea pensionari si deabea mia dat 10 zile ce sa fac ca bolile au avansat nu mai pot munci
Cel mai recent răspuns: Gheorghe liviu , utilizator 18:18, 25 Ianuarie 2018
Depuneti dosar la Comisia de expertiza medicala din cadrul Casei judetene de pensii si solicitati examinare medicala in vederea emiterii unei decizii utile pentru pensionarea pe caz de boala.
La dosar anexati documente medicale (concedii medicale deja primite, diagnostice, internari, fise de tratament, recomandari medicale, etc.).
Trebuie sa vă internați în spital și să stați internat cât mai mult timp pentru ca să puteți fi pensionat pe caz de boală.
Apoi după externare să repetați internarea...., și astfel să aveți vreo 3 bilete de internare recente pe care sa le depuneți la dosarul de expertiză a capacității de muncă.
Fara internare nu merge e nasol in spital

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mă pot pensiona pe caz de boală? Marinaapetrei Marinaapetrei Sunt bolnava de diabet insulina dependent am hepatita cronica cu virus c vreau sa știu dacă mă pot pensiona pe caz de boală (vezi toată discuția)
Ma pot pensiona pe caz de boala? bulgariu laurentiu bulgariu laurentiu lucrez din 1992 cu carte de munca pana in iulie 2019. am ciroza hepatica descoperita in 2013. ma pot pensiona pe caz de boala? (vezi toată discuția)
Cum o pot pensiona pe mama? Vârlan Alexandra Vârlan Alexandra Buna ziua! Mama mea are 47 de ani si a fost operata de cancer de col in Italia. S a intors in tara definitiv. Acum ceva vreme a facut diabet si a devenit ... (vezi toată discuția)