Va rog mult lamuriti-ma daca sunt coplatitor la un credit cu valoare mare cca 80.000 euro pe un imobil care este executat silit , deja a fost o licitatie si pretul este mult scazut, banca ar putea sa ma execute silit si pe mine cu bunurile respectiv apartamentul care este pe numele meu si al sotului, avand in vedere ca in contract este stipulat sa mi se opreasca doar din salariu in caz de neplata, deja mi s-a pus proprire pe 30% din venituri cf. legii
Ce scrie in contract mai exact in legatura cu obligatiile dvs? Dvs in calitate de coplatitor raspundeti in aceeasi masura ca si titularul, intai sa se vanda bunul si sa se vada cat ar mai ramane de platit. Se poate ajunge la executarea imobilului insa va trebui sa se ceara partajul bunului daca sotul nu ere legatura cu acest credit.
Executare silita???
alysha22
Va rog mult lamuriti-ma daca sunt coplatitor la un credit cu valoare mare cca 80.000 euro pe un imobil care este executat silit , deja a fost o licitatie si ... (vezi toată discuția)
Executare silita
roxxanna
Stimati domni,
Am cateva intrebari legate de urmatoarea situatie:
Eu si fostul sot am avut un litigiu pe un imobil (luat prin credit ipotecar si inca ... (vezi toată discuția)