avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita???
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita???

Va rog mult lamuriti-ma daca sunt coplatitor la un credit cu valoare mare cca 80.000 euro pe un imobil care este executat silit , deja a fost o licitatie si pretul este mult scazut, banca ar putea sa ma execute silit si pe mine cu bunurile respectiv apartamentul care este pe numele meu si al sotului, avand in vedere ca in contract este stipulat sa mi se opreasca doar din salariu in caz de neplata, deja mi s-a pus proprire pe 30% din venituri cf. legii

multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:58, 18 Martie 2014
In general executorii cauta toate modalitatile sa recupereze cat mai repede.Din pacate da pot sa inceapa si executarea bunurilor daca ei considera ca recuperarea creantelor ar fi prea lenta.Dar daca acceptati sa platiti incercati sa faceti o esalonare la plata o conventie ceva care sa fie pe placul si putinta dv.
Mult succes.
Pentru a executa silit cota dvs din apartament, creditorul trebuie sa ceara partajul bunului intre soti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita coplatitor bionela5 bionela5 Va rog mult lamuriti-ma daca sunt coplatitor la un credit cu valoare mare cca 80.000 euro pe un imobil care este executat silit , deja a fost o licitatie si ... (vezi toată discuția)
Credit cu coplatitor.rate restante rali2012 rali2012 buna seara.ce se intampla in cazul in care nu am platit doua rate la un credit cu coplatitor.poate fi executat un teren proprietatea coplatitorului daca nu ... (vezi toată discuția)
Executare silita coplatitor e.ladislau e.ladislau Va scriu in calitate de coplatitor al unui credit ipotecar, ratele la credit nu au mai fost platite iar banca care a acordat imprumutul a vandut creanta la o ... (vezi toată discuția)