avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... De ce procurorii corupti fac dijungeri?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

De ce procurorii corupti fac dijungeri?

Din ce motiv atunci cand procurorii vor sa "albeasca" pe cineva fac dijungerea dosarului? Sa inteleg ca dosar disjuns inseamna = dosar pierdut ? Cazul cu procurorul vrajitoarelor, sau a procurorului Paun cu Sorin Ovidiu Vantu (i-a disjuns dosarul pt. ca "il durea piciorul, pe SOV)
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 07:18, 25 Februarie 2014
Nu înseamnă dosar pierdut, ci o separare a dosarelor, pentru o mai bună și eficientă cercetare a fiecăruia dintre ele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impedicarea accesului la justitie kisso kisso IMPEDICAREA ACCESULUI LA JUSTITIE Imi poate spune cineva ce sa fac in cazul urmatorul: 1. Probleme cu o gasca de huligani,intocmit dosar penal A1: unul ... (vezi toată discuția)
Persoana cu grave probleme medicale. procurorul imi refuza dreptul la dosar. 8901234 8901234 Am grave probleme cu inima, si sunt intr-un oarecarer conflict cu procurorii de la un Parchet din tara. Desi sunt parta vatamata , fara pic de jena arunca vina ... (vezi toată discuția)
Cum intru in posesia unuei n.u.p date de d.i.ic.ot"? octaradu octaradu Deci cum intru in posesia unei N.U.P date de diicot pe numele meu tinad seama ca am facut cere... tin sa spun ca solutia e din 2008 ?Am fost de mai multe ori ... (vezi toată discuția)