avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... De ce procurorii corupti fac dijungeri?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

De ce procurorii corupti fac dijungeri?

Din ce motiv atunci cand procurorii vor sa "albeasca" pe cineva fac dijungerea dosarului? Sa inteleg ca dosar disjuns inseamna = dosar pierdut ? Cazul cu procurorul vrajitoarelor, sau a procurorului Paun cu Sorin Ovidiu Vantu (i-a disjuns dosarul pt. ca "il durea piciorul, pe SOV)
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 07:18, 25 Februarie 2014
Nu înseamnă dosar pierdut, ci o separare a dosarelor, pentru o mai bună și eficientă cercetare a fiecăruia dintre ele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sunt cercetat in calitate de inculpat intr-un dosar ... Simiondan1 Simiondan1 Buna ziua! Sunt cercetat in calitate de inculpat intr-un dosar de evaziune incepand cu anul 2015 ca si complice la evaziune fiscala cu privire la 5 firme. Pe ... (vezi toată discuția)
Impedicarea accesului la justitie kisso kisso IMPEDICAREA ACCESULUI LA JUSTITIE Imi poate spune cineva ce sa fac in cazul urmatorul: 1. Probleme cu o gasca de huligani,intocmit dosar penal A1: unul ... (vezi toată discuția)
Persoana cu grave probleme medicale. procurorul imi refuza dreptul la dosar. 8901234 8901234 Am grave probleme cu inima, si sunt intr-un oarecarer conflict cu procurorii de la un Parchet din tara. Desi sunt parta vatamata , fara pic de jena arunca vina ... (vezi toată discuția)