avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Se poate da adeverinta in loc de grupa?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Se poate da adeverinta in loc de grupa?

buna ziua vreau da stiu daca sa dat vreo lege sa nu se mai dea grupa ci doar o adeverinta in care sa specifice cit a lucrat si cit a facut schimbu 3,tatal meu a lucrat 17 ani la o firma si toti colegi lui au luat grupa a-2-a el cind a mers si a cerut sa-i dea si lui grupa a zis ca la strungari nu se sa grupa ca sa dat lege si ii da o adeverinta in care ii socoteste ani lucrati
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:36, 25 Februarie 2014
Depinde de ce fel de strungar a fost, insa daca a lucrat impreuna cu colegii lui in aceeasi sectie si au avut aceleasi atributii indeplinind aceleasi sarcini, ar trebui sa primeasca o adeverinta din care sa rezulte ca in perioada X a lucrat in functia Y incadrata in gr a II-a de munca.
Vedeti si aceste discutii
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea grupei a 2-a de munca Nicoleta-State Nicoleta-State Buna ziua! Tatal meu a lucrat in perioada 1972-1977 la Intreprinderea Mixta de Industrie Locala de Stat din Curtea de Arges, pe postul de strungar. Dupa ... (vezi toată discuția)
Data iesirii la pensie lupsamihai2004 lupsamihai2004 Buna seara, Cu permisunea dvs doresc sa mai revin cu cateva completari pe marginea subiectului : ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie? ContSters295942 ContSters295942 Buna ziua Vin cu rugamintea de a ma lamuri cind pot iesi la pensie , F,23.11.1957 28 ani lucrati din care 8ani gr,2 multumesc (vezi toată discuția)