avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Infiintare PFA traducator
Discuție deschisă în Traduceri

Infiintare PFA traducator

Buna ziua
as dori cateva lamuriri cu privire la infiintarea unui pfa ca traducator.Din cee a ce am inteles de la secretariatul liceului pe care l-am terminat,faptul ca suntem absolventi ai profilului filologie intensiv limba italiana ne da voie sa activam ca pfa,fara partea de traducere pentru Ministerul Justitiei.Pentru a fi autorizati de Justitie trebuie sa sustinem examen la Min cultelor pe specialitate juridica.Dar pe mine ma intereseaza un pfa ca traducator beletristica.Ma ajuta intr-adevar ca foaia matricola specifica filologie-intensiv italiana pentru asa ceva?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 08:31, 27 Februarie 2014
Buna ziua,

Consultati lista documentelor care ar putea atesta calificarea Dvs. pentru a infiinta PFA Traducator la Registrul National al Comertului. Din punctul meu de vedere sunteti calificata pentru acest demers.
Lista acte necesare infiintare PFA:
[ link extern ]
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Criterii necesare pentru obþinerea atestatului de traducator mickey_mouse mickey_mouse imi poate spune cineva ce formalitati si unde anume pot merge ptr a face un curs de traducator oficial cu atestat pentru lb italiana???se poate face asta daca ... (vezi toată discuția)
Atestat traducator matilda2010 matilda2010 obtinere atestat traducator Am terminat Facultatea de Cibernetica Economica la ASE Bucuresti , unde am facut 2 ani limba engleza si Facultatea de Limba si ... (vezi toată discuția)
Atestat necesar pentru obtinerea autorizatiei de traducator legalizat sorinmihut sorinmihut Buna ziua, sint din Resita, jud. Caras Severin, va rog sa ma informati ce tip de atestare e necesara ptr. obtinerea autorizatiei de traducator legalizat? La ... (vezi toată discuția)