avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Divort
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Divort

Buna ziua.
Am divortat de sotia mea in decembrie 2013 dupa 2,5 ani de casnicie. La divort sotia mea nu a cerut nimic de la mine ( material ), decat sa primeasca inapoi numele de fata. Va rog sa-mi spuneti daca poate sa mai ceara ceva ulterior?
Mentionez ca este un credit bancar pe numele ei, dar si eu am avut credit bancar ( intre timp am platit si ultima rata ).
Va multumesc.

Cel mai recent răspuns: kradu1 , utilizator 09:39, 25 Februarie 2014
Buna ziua,
Fosta sotie poate oricand sa deschida o actiune de partajare a bunurilor create in comun in perioada casatoriei inclusiv a creditelor care, teoretic, au fost consumate impreuna.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort kradu1 kradu1 Buna ziua. Am divortat de sotia mea in decembrie 2013 dupa 2,5 ani de casnicie. La divort sotia mea nu a cerut nimic de la mine ( material ), decat sa ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divort constanta2009 constanta2009 Sunt divortata din anul 2008. La momentul respectiv nu am facut partaj cu fostul sot. In timpul casniciei am contactat un imprumut de nevoi personale, un card ... (vezi toată discuția)
Divort Valentina1990 Valentina1990 Buna! As dori daca se poate sa ma ajute cineva cu un mic sfat. Vara mea doreste sa divorteze din cauza infidelitatii sotului. Acestia au doi copii impreuna de ... (vezi toată discuția)