avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Executare silita asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Executare silita asociatie de proprietari

Asociatia de proprietari este executata silit pentru neplata utilitatilor , va rog sa imi spuneti daca era obligata sa anunte si membri proprietari despre aceasta situatie



Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 08:41, 26 Februarie 2014
da. logic. Trebuie sa faca adunare generala.
bun , sedinta nu sa mai tinut de cca patru ani , care este prevederea legala pentru ai forta sa se tina adunarea generala si sa ne explice situatia creata
Art. 23. - (1) Dupa adunarea generala de constituire a asociatiei de proprietari va avea loc cel putin o data pe an, in primul trimestru, o adunare generala a proprietarilor membri ai asociatiei. Responsabilitatea cu privire la neconvocarea a cel putin unei adunari generale a proprietarilor apartine membrilor comitetului executiv, inclusiv presedintelui asociatiei de proprietari.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...
Follow us: Avocatnetro on Facebook

Faptul ca ati ajuns sa fiti executati siliti pt. datorii aveti si dv. vina ca proprietari ca nu ati urmarit cea ce se intampla in asociatia dv.
in cazul in care asociatia de proprietari prin reprezentantul legal [presedinte] a incheiat un acord cu o persoana juridica pentru functia de cenzor, acesta este ebligat prin lege sa semneze listele de plata de la vizier ?
daca raspunsul este da va rog normele de aplicare .

multumesc anticipat
Da. Gasiti aceste prevederi in Legea 230/2007 si HG 1588/2007.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie de propietari mnmgfd mnmgfd Va rog sa imi spuneti daca in cazul unei asociatii de propietari, locatarii care nu doresc sa achite Fondul special creat pentru acoperirea fraudei facuta de ... (vezi toată discuția)
Penalizari locatari celentano11 celentano11 asociatia de locatari stabileste prin adunarea generala penalizari pentru diferite abateri ale locatarilor- galagie dupa o anumita ora, parcare in locuri ... (vezi toată discuția)
Pentru un apartament vandut la licitatie fostul proprietar poate fi scutit de plata fondului de reparatii? legal23 legal23 Am fost executat silit si ap a fost vandut la licitatie. Doresc sa imi achit datoria la intretinere ptr a nu crea probleme ... (vezi toată discuția)