avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Radiere masina din circulatie
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Radiere masina din circulatie

Buna ziua,
Sotul meu a vandut cuiva masina, pentru folosirea pieselor acesteia. Actele sunt la sotul meu, la fel si numerele de inmatriculare.
Cum o putem radia din circulatie? Nu doar de la Primarie, ca sa nu mai platim impozit, ci si de la Politie.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:16, 25 Februarie 2014
Daca persoana care a cumparat masina era autorizat sa o dezmembreze pentru piese de schimb trebuia sa va elibereze un certificat de distrugere. Pe baza acestuia se face radierea de la politie si taxe.
Daca exista contract de vanzare cumparare bun mobil,in baza acestuia autoritatea fiscala va dispune radierea de pe rolul fiscal dupa achitarea eventualelor debite in urmarire
Daca nu exista contract de vanzare cumparare,se impune parcurgerea unei proceduri speciale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot radia un autovehicul proprietate personala care nu mai exista fizic? idomar_elike idomar_elike Buna ziua, stimati forumisti. Am o problema spinoasa de rezovat si asi dori sa ma sfatuiti ce pot face sau daca mai pot face ceva. Asi dori sa rezolv problema ... (vezi toată discuția)
Procedura vanzare autoturism avariat alexius alexius Am un autoturism, proprietate personala, care a fost avariat in urma unui accident rutier. Masina este inutilizabila iar costul reparatiei depaseste valoarea ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism... polybasser polybasser Buna! Ce e de facut pentru a putea radia din circulatie un autoturism, care l-am vandut unei cunostinte, iar el l-a vandut altcuiva? Mentionez, ca primul ... (vezi toată discuția)