avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere autoturism...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere autoturism...

Buna!
Ce e de facut pentru a putea radia din circulatie un autoturism, care l-am vandut unei cunostinte, iar el l-a vandut altcuiva? Mentionez, ca primul cumparator intre timp a decedat, iar pe cel de-al doile nu-l cunosc, nu-l pot contacta, stiu doar atat despre el, ca are domiciliul intr-un alt judet.
Eu, la vanzare nu am intocmit act de vanzare-cumparare si impozitul pe masina l-am platit in continuare (sunt la zi!), cumparatorul, cat timp era in viata, platindu-mi ulterior suma.
Nu posed niciun act dupa vehicul (certificat de inmatriculare, CIV).
M-am gandit, sa anunt furtul masinii la politie, dar nu cred, ca e o cale dreapta si nu vreau nici sa-i fac neplaceri actualului proprietar, la o adica dansul fiind cel mai nevinovat dintre toate trei partile.
Deci, intrebarea mea inca o data: cum pot radia autoturismul din circulatie?
Va multumesc pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: polybasser , utilizator 00:07, 11 Aprilie 2014
Incheiati declaratie notariala pe proprie raspundere ca nu mai detineti bunul mobil in fapt si in drept ca urmare a instrainarii acestuia
In baza declaratiei notariale si a cererii dv de radiere de pe rolul fiscal,autoritatea fiscala urmeaza sa dispuna radierea
Multumesc mult pentru informatie! :thumbup:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot radia un autoturism vandut in urma cu aproximativ 5-6 ... Laura0503 Laura0503 Cum pot radia un autoturism vandut in urma cu aproximativ 5-6 ani si pentru care nu am -act vanzare-cumparare- si nici nu mai pot gasi cumparatorul? Detin doar ... (vezi toată discuția)
Radiere masina Valigeta Valigeta Am fost proprietara unui autoturism din 2010 pana in 2014. L-am vandut cu act de vanzare-cumparare. Taxa de prima inmatriculare am recuperat-o. Cel care a ... (vezi toată discuția)
Pierdut cv auto neradiat geosan2006 geosan2006 Buna ziua, ma numesc Sandu Gheorghe,sunt din Sivita jud.Galati si va aduc la cunostinta ca in anul 2011 am vandut un autoturism Dacia break 1310 ,cu contract ... (vezi toată discuția)