Buna!
Ce e de facut pentru a putea radia din circulatie un autoturism, care l-am vandut unei cunostinte, iar el l-a vandut altcuiva? Mentionez, ca primul cumparator intre timp a decedat, iar pe cel de-al doile nu-l cunosc, nu-l pot contacta, stiu doar atat despre el, ca are domiciliul intr-un alt judet.
Eu, la vanzare nu am intocmit act de vanzare-cumparare si impozitul pe masina l-am platit in continuare (sunt la zi!), cumparatorul, cat timp era in viata, platindu-mi ulterior suma.
Nu posed niciun act dupa vehicul (certificat de inmatriculare, CIV).
M-am gandit, sa anunt furtul masinii la politie, dar nu cred, ca e o cale dreapta si nu vreau nici sa-i fac neplaceri actualului proprietar, la o adica dansul fiind cel mai nevinovat dintre toate trei partile.
Deci, intrebarea mea inca o data: cum pot radia autoturismul din circulatie?
Va multumesc pentru raspunsuri!
Incheiati declaratie notariala pe proprie raspundere ca nu mai detineti bunul mobil in fapt si in drept ca urmare a instrainarii acestuia
In baza declaratiei notariale si a cererii dv de radiere de pe rolul fiscal,autoritatea fiscala urmeaza sa dispuna radierea
Radiere masina
Valigeta
Am fost proprietara unui autoturism din 2010 pana in 2014. L-am vandut cu act de vanzare-cumparare. Taxa de prima inmatriculare am recuperat-o. Cel care a ... (vezi toată discuția)