Buna ziua.
Prietenul meu a incetat activitatea la o firma acum un an si o luna trimis in somaj , a stat in somaj 3-4 luni dupa care s-a angajat la o alta firma pana acum o luna cand si-a deschis o firma. Tatal sau a lucrat la aceasi firma ( de unde a fost trimis in somaj fiul) pana acum o luna si jumatate. A primit decizia pentru incetarea activitatii totul bine . Acum 2 zile primeste mesaj fiind acuzati amandoi de furt si de faptul ca vor fi dati in judecata dupa aflarea faptului ca si-au dschis firma. Intrebarea mea este mai poate fi vreunul din ei acuzat de ceva. Va multumesc frumos.
Da, in mod esential trebuie sa existe dovezi.
Simpla afirmatie nu inseamna absolut nimic dupa atata timp.
Au dreptul sa isi angajeze si avocat daca vor considera necesar fiind de preferat sa isi angajeze avocat mai inainte de a da prima declaratie decat ulerior.
Ulterior ...avocatul il poate costa de 2-3 ori mai mult decat la prima declaratie data.
Furt
maryalice09
Buna ziua. Sunt cu cineva de un an si mi-am petrecut saptamana la el (mentionez ca nu suntem impreuna). Aseara a venit in vizita un prieten de-al lui si au ... (vezi toată discuția)