avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa timbru judiciar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa timbru judiciar

Daca am platit si depus taxa de timbru judiciar dar cei de la registratura au ratacit-o ce solutii am pentru a demonstra achitarea taxei ? Mentionez ca am primit citatie de la instanta care imi pune in vedere sa depun taxa judiciara de timbru (100 de lei pe care am si depus-o odata cu cererea revizuire)
Cel mai recent răspuns: polloctav , utilizator 07:39, 28 Februarie 2014
Instanta retine doar ce ati scris dvs in cererea cu care ati investit-o si se va pronunta in functie de existenta acestor motive. Doar cel care a conceput cererea stie despre ce este vorba analizand evident, sentinta si decizia atacate....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru al contestatiei la proces verbal Alexandra Victoria I. Alexandra Victoria I. Buna seara! Am primit o amenda si am decis sa fac contestatie la procesul verbal primit prin posta. Acesta avea CNP-ul gresit, exista martor dar organul de ... (vezi toată discuția)
Recurs extraordinar (cai extraordinare de atac) cocagh cocagh Am avut pe rol un proces in contencios administrativ. La tribunal a fost respinsa cauza prin exceptia de tardivitate. Am facut apel cerand judecarea in lipsa. ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru achitata. cerere anulata ca netimbrata. cerere de reexaminare sau apel? mariusstoican mariusstoican Buna ziua, Am formulat o cerere avand ca obiect contestatie la executare impotriva unei executari silite al carei titlu executoriu avea termenul de ... (vezi toată discuția)