avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contract agent de asigurari
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contract agent de asigurari

Buna seara! Am o firma de intermedieri asigurari cu contract de colaborare cu un broker! Un prieten are un magazin alimentar si ar dori sa isi puna si asigurari! Ce fel de contract trebuie sa inchei si ce ar trebui sa declar la finante si sa platesc! Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 10:36, 26 Februarie 2014
"Am o firma..." ce firma? SRL pfa, ....etc? Difera..
"Un prieten are un magazin alimentar si ar dori sa isi puna si asigurari" cum are un magazin ? Presupun ca are o firma.. De care?
Priertenul vrea sa se angajeze la dvs? Sau cum ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract agent de asigurari GABRIELDUMITRIU GABRIELDUMITRIU Buna seara! Am o firma de intermedieri asigurari cu contract de colaborare cu un broker! Un prieten are un magazin alimentar si ar dori sa isi puna si ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl camellia_camy camellia_camy Buna ziua!As dori sa infiintez un SRL care printre altele sa aiba ca domeniu de activitate si asigurari non viata.Puteti sa-mi spuneti ce acte ar fi necesare ... (vezi toată discuția)
Pfa sau contract de munca apolis21 apolis21 Buna ziua ! O prietena are un atelier de creatie si as vrea sa ma angajez la ea...si sa primesc banii pentru fiecare produs pe care il realizez eu....si eu ... (vezi toată discuția)