avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am pierdut cartea de identitate a vehiculului si ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am pierdut cartea de identitate a vehiculului si talonul

am pierdut cartea de identitate a vehiculului si talonul
și ceea ce este procesul de a recuperare?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 22:39, 25 Februarie 2014
Pentru obtinerea unui duplicat al CIV va adresati la RAR, procedura o gasiti aici
[ link extern ]

Pentru certificatul de inmatriculare va adresati la serviciul de politie rutiera SRPCIV, procedura o gasiti aici
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa recuperez toate actele pierdute? Iuliana.H Iuliana.H Buna seara .Am pierdut toate actele casei cu mar fi:certificatele de nastere al meu si al sotului ,certificatul de casatorie, certificatele de deces ,acte de ... (vezi toată discuția)
Implicatii schimbare adresa de domiciliu looser looser In urma schimbarii adresei de domiciliu, am aflat ca exista obligativitatea de a schimba si Cartea de Identitate a autovehiculului, talonul auto si permisul de ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate auto - contract vanzare-cumparare elly80 elly80 Buna seara!Acum aprox un an am vandut masina cu contract vanzare/cumparare,dar fara carte de identitate a masinii si fara sa trec numele viitorului proprietar ... (vezi toată discuția)