avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Neinceperea Urmaririi Penale - Unde platesc Amenda ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Neinceperea Urmaririi Penale - Unde platesc Amenda ?

Am primit o comunicare de la Parchetul de pe langa Judecatoria Arad prin care mi s-a comunicat ca s-a dat neinceperea urmaririi penale fata de mine persoana fizica. A fost aplicata o sanctiune cu caracter administrativ amenda in cuantum de 300 de lei. Imi scrie astfel: Suma reprezentand amenda se va achita la Trezoreria Arad in contul nr.20.35.01.01 in termenul de 15 zile de la comunicare. Problema este ca nu stiu unde trebuie sa platesc aceasta amenda si catre cine mai exact. Daca ma puteti ajuta va sunt recunoscator. Multumesc
Mergeti la trezorerie.
Multumesc, ma duc chiar acum!
Dupa ce platiti, sa mergeti la parchet sa lasati confirmarea platii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda judiciara platita - pot fi asociat unic intr-un srl? va rog urgent un raspuns myrali myrali Amenda judiciara- pentru furt din supermarket - ajutati-ma cu un raspuns buna ziua. puteti sa-mi spuneti daca amenda juridiara pe care am platit-o la ... (vezi toată discuția)
Contestatie ordonanta ContSters292831 ContSters292831 Buna ziua am primit si eu o comunicare de la parchetul de pe langa judecatoria sectorului 6 care spune asa: Va comunicam ca prin ordonantei din 27.02.2013a ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativa data de procuror. sarpehot sarpehot Mi-a facut cineva plangere la politie pt inselaciune. Am fost am dat declaratie. iar dupa vro 4 luni mia venit acasa COMUNICAREA. in ea scrie exact asa: 1. ... (vezi toată discuția)