Detin spre folosinta un teren de aprox. 500 mp in extravilan, pentru curte si gradina pe care mai detin o baraca pentru scule si diverse, de peste 40 de ani si a-si dori sa stiu daca exista in legislatia actuala ceva legat de punerea in posesie a terenului respectiv. Am inteles ca ar exista o astfele de lege legata de o cerere de punere in posesie la Consiliul Local de unde apartine terenul, cu martori care cunosc vechimea utilizarii terenului de catre mine, dar nu cunosc legislatia care se aplica.
Cu multumiri.
Multumesc pentru raspuns.
Revin cu precizarea ca terenul respectiv il detin prin inchiriere de la CFR, platesc chirie si detin contract de inchiriere, insa doresc sa-l cumpar, dar CFR nu-l vinde si nici nu-l concesioneaza. Mentionez ca terenul nu se afla in zona de siguranta a caii ferate si este imprejmuit de terenuri arabile, CFR neintretinandu-l niciodata de cand il utilizez. Am solicitat extras CF si nu au documentele necesare prin care sa-mi confirme proprietatea acestui teren (eu detin documente din anul 1970 a acestui teren) .
Teren
nicaetelka
Locuim intr-un oras intr-o casa care are o curte mare (aprox. 1250 mp),dar care nu figureaza in contractul de vanzare-cumparare.Locuinta se afla langa calea ... (vezi toată discuția)