avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Societate comerciala in faliment
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Societate comerciala in faliment

Buna ziua.Daca o societate comerciala in insloventa e parte civila intr-un proces penal,proces deschis ca urmare a unei plangeri penale la DNA facuta chiar de aceasta,la un moment dat in timpul proceslului intra in faliment,ce se inatmpla cu procesul penal?Inceteaza?
Cel mai recent răspuns: clr2607 , utilizator 16:58, 26 Februarie 2014
am sa va raspund printr-o alta intrebare.daca x omoara pe y.faptul ca y nu mai e printre cei vii impiedica tragerea la raspundere penala a lui x?
ok,dar aici vorbim de o societate comerciala care intra in faliment,nu despre un om care omoara un alt om,societatea a ajuns in faliment si din cauza inculpatilor din dosarul penal in care este parte civila,insa nu 100% din cauza lor,nu e acleasi lucru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distrugere obiect material al infractiunii intr-un proces penal mary6 mary6 Buna ziua. Cum pot sesiza organele de cercetare penala privitor la faptul ca partea vatamata intr-un proces penal ,in care a fost pusa in miscare actiunea ... (vezi toată discuția)
Societate in insolventa - echipamente achizitionate si neplatite, ulterior vandute catre o terta parte Andr33agav Andr33agav Buna ziua, Va expun, in atentie, urmatoarea speta: Exista doua societati comerciale X (creditor) si Y (debitor), intre care s-a incheiat un contract de ... (vezi toată discuția)
Parte vatamata decedata ContSters75393 ContSters75393 O cunostinta X a agresat o persoana Y iar acesta persoana a obtinut un certificat medico legal de 25 de zile .Politia a inceput cercetarile impotriva lui x ... (vezi toată discuția)