avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Obligatiile asociatiei de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Obligatiile asociatiei de proprietari

Reparare spatiu comun (terasa blocului ). Exista cadru legislativ in care sa se specifice cine se ocupa cu reparatiile spatiilor comune ?
Cel mai recent răspuns: germi , utilizator 15:59, 12 Martie 2014
Daca repar terasa blocului singura cu o firma autorizata , pentru recuperarea cheltuielilor actiunea se face pt. asociatie sau proprietari ?
Ultima modificare: Miercuri, 12 Martie 2014
germi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Responsabilitati parti comune bloc fara asociatie de proprietari george_dilancea george_dilancea Intr-un imobil care nu are asociatie de proprietari, cine are responsabilitatea intretinerii terasei? Ce resposansabilitati juridice ii revin proprietarului ... (vezi toată discuția)
Asociatie proprietari fara administrator claudia_petre87 claudia_petre87 Buna ziua, Detin un apartament in orasul Mioveni, jud. Arges. In acest bloc toata lumea are contorizare individuala la apa, gaze, factura de gunoi se ... (vezi toată discuția)
cataleia cataleia Am si eu o problema, de 2 ani terasa blocului ma inunda. Am sesizat aceasta problema asociatiei de propietatri (presedintelui de bloc ) dar nu se ia nici o ... (vezi toată discuția)