avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Demolare abuziva a gardului
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Demolare abuziva a gardului

Buna ziua , doresc sa aflu ce pasi legali trebuie sa urmez pentru ca vecinul meu a demolat abuziv gardul dintre noi si refuza sa-l refaca pe motiv ca ar mai avea dreptul la 4mp . Mentionez ca cei de la CADASTRU au venit si au verificat spunand ca eu sunt in regula , adica gardul a fost facut pe hotar .Am anuntat politia care a trimis sectoristul pentru constatare . Acesta spune ca nu se baga , intrucat acest vecin al meu l-a agresat in momentul in care a fost chemat de catre ceilalti vecini ai sai in momentul in care le-a incalcat si acestora proprietatea . Ne-a recomandat sa ne intelegem . Mentionez ca imi este frica sa incerc sa aduc pe cineva sa monteze gardul intrucat acestia sunt ff agresivi . Daca atunci cand era gard intre noi ma injurau si ma scuipau , acum va dati seama in ce situatie ma aflu . Va multumesc anticipat pentru sfaturile voastre .
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 21:10, 26 Februarie 2014
Plangere penala la parchetul de pe langa judecatoria de domiciliu. In plangerea penala va constituiti si parte civila pt. recuperarea daunelor materiale, astfel evitati plata taxei de timbru pt. suma de bani pe care o veti pretinde. Termenul pt. depunerea plangerii penale la parchet este de 60 de zile dce la data cand s-a comis fapta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari cu moartea asupra mea si familiei mele. politia nu poate face nimic? rcosmin rcosmin De 2 zile, eu si familia mea suntem amenintati cu moartea (cutite fluturate, dat drumul la pitbull, etc), mutarea din bloc, calcat in picioare, distrugerea ... (vezi toată discuția)
Intrare abuziva AndreeaFr AndreeaFr Buna ziua, am cumparat in urma cu 2 ani un teren pt a ne construii o casa. Am facut proiectul si am luat toate autorizatiile necesare, in momentul cand am ... (vezi toată discuția)
Plangere la politie, se poate? euthea euthea speta este urmatoarea: [b]1[/b].vecinul a distrus o parte din gardul care delimita proprietatile, [b]2[/b].copacii lui au crengile pe casa mea(sunt plantati ... (vezi toată discuția)