avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiunea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiunea

Tatal meu a cumparat un apartament dupa decesul mamei si apoi s-a casatorit si i-a facut acesteia un testament pe acest apartament,apoi dupa 6 ani atat tatal meu cat si actuala sotie i-au facut la copilui ei din alta casatorie un act de vinzare-cumparare cu intretinere, dupa moartea tatalui am posibilitatea sa atac acest act ,am inteles ca testamentul facut sotiei se poate contesta de copii ei ne avand 10 ani de la casatirie,putea sa vanda si ea cum pot proceda deoarece tatal meu este grav bolnav iar acest copil vitreg la care i-a facut actul de vanzare cumparere cu intretinere nu are nici un venit,CE MA SFATUITI AM VRO POSIBILITATE SA ATAC ACEST ACT DUPA MOARTEA TATALUI ?
Cel mai recent răspuns: tambur , utilizator 20:20, 25 Aprilie 2009
nu am facut taxa de succesiune dupa moartea mamei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament ContSters308967 ContSters308967 Buna seara, Am o problema legata de atacarea testamentului.Fratele meu a decedat,la 7 ani dupa el a decedat si mama mea,in decursul acestor ani eu am primit ... (vezi toată discuția)
Poate fi atacat un contract de vanzare-cumparare de un copil din prima casatorie? elenabul elenabul Buna seara, Am o mare dilema... daca fac un contract de vanzare cumparare intre sotul meu si fiul nostru cu interdictie de instrainare in favoare noastra ar ... (vezi toată discuția)
Tata i-a donat apartamentul fratelui meu fara sa ma despagubeasca adrian nedelea adrian nedelea tata a donat apartamentul care i-a fost dat de stat penrtu ca avea o familie si copii , fratelui meu , se poate ataca in justitie , deoarece i-a fost dat ... (vezi toată discuția)