avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Reevaluare apartament din partea bancii fara vizita in ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Reevaluare apartament din partea bancii fara vizita in locuinta

Buna!

Am un credit la banca si astazi am vazut ca in formularul de asigurare pentru apartament, valoarea asigurata este mult mai mica decat in momentul luarii creditului. Practic trebuie sa fac 2 asigurari: cea obligatorie de stat pentru 20 000 euro si cea a bancii, de cat imi zice acolo banca. Acest lucru face ca in caz de nevoie, apartamentul este asigurat doar pentru o parte din valoarea creditului, iar eu voi ramane cu diferenta de plata de la asigurare pana la valoarea creditului.
Este legal ca banca sa faca asta fara o vizita la domiciliu? Multumesc frumos!
Ultima modificare: Joi, 27 Februarie 2014
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: conualfy , utilizator 00:25, 27 Februarie 2014
Probabil nu este vorba despre o asigurare a imobilului supus evaluarii ci mai cu seama de o polita de garantare care are un plafon maxim de asigurare pentru o anumita suma de bani platita de catre client. Ar fi de preferat sa intrebati banca.
Spune asa:

"Asigurarea de locuinte si bunuri
...

Obiect asigurat: Apartament Anul constructiei: intre 1978 - 1993Sistem de protectie: Fara sistem de alarmaVecinatate: Fara vecini cu risc ridicat de incendiu, explozieRiscuri asigurate:Incendiu, Trasnet, Explozie, Cadere aparate de zbor, Fenomene naturale, Cadere accidentala de corpuri, Izbirea din exterior decatre autovehicule, Distrugeri provocate de animale, Unda de soc provocata de avioane, Greve sau tulburari civile, Inundatiaprovocata de apa, Vandalism, Furt prin efractie, Spargerea accidentala a conductelor rezervoarelor vaselor, Cutremur, Inundatie,Furtuna, Alunecare de teren produse din cauze naturale, Asistenta domiciliu..
...

Obiect Asigurat Suma asigurata
Cladire 35.600 CHF
....
"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme casco bcr asig. erikahd erikahd Va rog sa ma ajutati.Am asigurare casco la o masina luata in leasing prin bcr .Acum doua luni in timp ce conduceam am simtit o lovitura si un zgomot puternic ... (vezi toată discuția)
Am incheiat cea mai ieftina asigurare de locuinta! Raluca.D Raluca.D Am cautat pe internet site-uri care ofera acest produs de asigurare si am descoperit www.[EDITAT].ro, care are dupa parerea mea cea mai buna polita de ... (vezi toată discuția)
Asigurare facultativa pentru avarie centrala electrica anielap anielap Buna ziua, In luna mai mi s-a ars placa electronica a centralei datorita unei scurgeri de apa. Am polita de asigurare de tip facultativa , polita cesionata ... (vezi toată discuția)