avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Am incheiat cea mai ieftina asigurare de locuinta!
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Am incheiat cea mai ieftina asigurare de locuinta!

Am cautat pe internet site-uri care ofera acest produs de asigurare si am descoperit www.[EDITAT].ro, care are dupa parerea mea cea mai buna polita de asigurare de locuinta (de la EDITAT) - la 70.000 EUR am platit 84 EUR prima anuala. Am calculat pe site prima de asigurare in functie de suma asigurata si am comandat-o online. Polita mi-a fost livrata gratuit acasa.
Am fost foarte multumita.
Sper sa va fie de folos subiectul.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Februarie 2012
trope_doi, utilizator
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 11:41, 13 Iulie 2009
multumim pentru "reclama ascunsa"...;)
Este buna aceasta asigurare....dar sper sa nu fie nevoie sa beneficiati de ea ;)
In schimbul acestei prime anuale,ce riscuri sunt cuprinse prin polita de asigurare?
Poate as fi si eu interesata.
Riscurile asigurate sunt următoarele: incendiu, trăsnet, explozie, cădere de corpuri, cutremur de pământ, alunecare/prăbuşire de teren, inundaţie, fenomene atmosferice, apă de conductă, inundatii provocate din neglijenta asiguratului sau a familiei acestuia, furt prin efracţie, răspundere civilă faţă de terţi, accidente persoane.
Buna ziua
Problema cu asigurarile "foarte bune" si ieftine este foarte simpla....Doamne fereste sa aveti nevoie sa o folositi caci atunci veti vedea care sunt dezavantajele! Nu este o regula , dar de obicei acest gen de asigurari ieftine presupune ca , in caz de incident (inundatie , incendiu , etc) sa efectuati dvs reparatiile si dupa aceea sa fiti despagubiti la o valoare x din care se scade fransiza. ri de cele mai multe ori nu dorim sa scoatem bani din buzunar , caci acesta este si motivul pentru care facem asigurare!
PS > Nu cred ca era nevoie sa spuneti ca este vorba de [EDITAT] dar , daca tot ati facut acest lucru , atunci va spun si eu ca la [EDITAT], in caz de indcident, intai platiti dvs si dupa aceea va restituie banii! SUCCES!
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Februarie 2012
trope_doi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea obligatorie a locuintei M. Gradinaru M. Gradinaru Am primit o oferta de la o firma de asigurare referitoare la asiguarea locuintei. Riscurile asigurate sunt: cutremur, inundatii, alunecare de teren si drept ... (vezi toată discuția)
Reevaluare apartament din partea bancii fara vizita in locuinta conualfy conualfy Buna! Am un credit la banca si astazi am vazut ca in formularul de asigurare pentru apartament, valoarea asigurata este mult mai mica decat in momentul ... (vezi toată discuția)
Respingere dosar asigurare locuinta JR_23 JR_23 Buna ziua, Am incheiat cu o soc. de asigurari o polita obligatorie de asigurare a locuintei. In urma iernii si datorita stratului gros de zapada mi-au fost ... (vezi toată discuția)