Am cautat pe internet site-uri care ofera acest produs de asigurare si am descoperit www.[EDITAT].ro, care are dupa parerea mea cea mai buna polita de asigurare de locuinta (de la EDITAT) - la 70.000 EUR am platit 84 EUR prima anuala. Am calculat pe site prima de asigurare in functie de suma asigurata si am comandat-o online. Polita mi-a fost livrata gratuit acasa.
Am fost foarte multumita.
Sper sa va fie de folos subiectul.
Riscurile asigurate sunt următoarele: incendiu, trăsnet, explozie, cădere de corpuri, cutremur de pământ, alunecare/prăbuşire de teren, inundaţie, fenomene atmosferice, apă de conductă, inundatii provocate din neglijenta asiguratului sau a familiei acestuia, furt prin efracţie, răspundere civilă faţă de terţi, accidente persoane.
Buna ziua
Problema cu asigurarile "foarte bune" si ieftine este foarte simpla....Doamne fereste sa aveti nevoie sa o folositi caci atunci veti vedea care sunt dezavantajele! Nu este o regula , dar de obicei acest gen de asigurari ieftine presupune ca , in caz de incident (inundatie , incendiu , etc) sa efectuati dvs reparatiile si dupa aceea sa fiti despagubiti la o valoare x din care se scade fransiza. ri de cele mai multe ori nu dorim sa scoatem bani din buzunar , caci acesta este si motivul pentru care facem asigurare!
PS > Nu cred ca era nevoie sa spuneti ca este vorba de [EDITAT] dar , daca tot ati facut acest lucru , atunci va spun si eu ca la [EDITAT], in caz de indcident, intai platiti dvs si dupa aceea va restituie banii! SUCCES!