avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... SSM schimbare functie angajat
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

SSM schimbare functie angajat

Buna ziua ! Daca mai multi angajati ai nostri nu mai au fuctiile pe care le-au avut la angajare trebuie sa le fac alta fisa de instruire SSM sau cum se procedeaza in aceasta situatie ? Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: laritzu , utilizator 12:35, 28 Februarie 2014
Art 90 din NM aplicare Legea 319/2006
(2) Instruirea la locul de munca se face tuturor lucratorilor prevazuti la art. 83, inclusiv la schimbarea locului de munca in cadrul intreprinderii si/sau al unitatii.
In formularul de fisa ssm, acolo unde mentionati de obicei instruirea periodica, introduceti noua instruire si mentionati schimbare loc de munca/ post de lucru/ functie si prelucrati materialele care se prelucreaza initial la instruirea la locul de munca cel nou, ca si cum ar fi imediat dupa ultima instruire periodica efectuata.
Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare functie angajat NFSV NFSV Buna ziua, Daca se schimba functia unui angajat, de ex nu va mai fi sudor, ci sofer, ce tip de instruire ar tb facuta? Se va face o instruire suplimentara, ... (vezi toată discuția)
Instruire suplimentara risc.risc risc.risc Buna seara! Am urmatoarea situatie in firma si anume: o colega din dept. RU pentru o perioada de 3 saptamini ii tine locul secretarei. Nu exista niciun ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa imi spuneti cum se procedeaza cand firma ... Marius Lacatus n Marius Lacatus n Buna ziua, va rog sa imi spuneti cum se procedeaza cand firma face contract cu o firma de leasing personal. Cum se face instructajul pe SSM LA NOII ANGAJATI, ... (vezi toată discuția)