avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Buna ziua, va rog sa imi spuneti cum se procedeaza ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Buna ziua, va rog sa imi spuneti cum se procedeaza cand firma ...

Buna ziua, va rog sa imi spuneti cum se procedeaza cand firma face contract cu o firma de leasing personal. Cum se face instructajul pe SSM LA NOII ANGAJATI, PRIN FISELE DE SSMSAU PRIN FISA DE INSTRUIRE COLECTIVA. MULTUMESC MULT
Cel mai recent răspuns: inspectorSSM , utilizator 22:30, 14 Iulie 2021
Inteleg ca faceti un contract de prestari servicii cu o firma.
Acesti lucratori nefiind salariatii dvs. veti efectua instruirea ssm pentru lucrarea contractata pe fisa colectiva de instruire.
Daca in baza contractului incheiat lucratorii vor deveni salariatii dvs. (in mesaj i-ati denumit noi angajati) atunci faceti instruirea ssm a acestora pe fise individuale de instruire.
Va referiti probabil la lucratori pusi la dispozitie de catre un agent de munca temporara. In acest caz instruirea SSM se face ca pentru noii angajati. pri consemnarea acesteia in fisa de instruire individuala
NM de aplicare a Leg 319/2006 aprobata prin HG 1425/2006
ART. 83
Instruirea introductiv-generala se face:
a) la angajarea lucratorilor definiti conform art. 5 lit. a) din lege;
b) lucratorilor detasati de la o intreprindere si/sau unitate la alta;
c) lucratorilor delegati de la o intreprindere si/sau unitate la alta;
d) lucratorului pus la dispozitie de catre un agent de munca temporar.

ART. 90
(2) Instruirea la locul de munca se face tuturor lucratorilor prevazuti la art. 83, inclusiv la schimbarea locului de munca in cadrul intreprinderii si/sau al unitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instruire ssm personal detasat de la alta firma cyan cyan In Fisele de instruirea individuala privind ssm nu exista rubrici/pagini dedicate instruirii in cazul detasarii sau la schimbarea locului de munca de la un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt responsabil ssm intr-un santier din romania si ... tif tif Buna ziua. Sunt responsabil SSM intr-un santier din Romania si urmeaza sa soseasca personal , detasati de la o firma din Polonia . In afara de instruirea ... (vezi toată discuția)
Instructajul introductiv general in fisa de instruire individuala. ... petru.radu petru.radu Instructajul introductiv general in fisa de instruire individuala. La \" Semantura celui care a efectuat instruirea\" semneaza responsabilul SSM ( serviciu ... (vezi toată discuția)