Buna .
Am si eu o nedumerire in legatura cu procedura corecta de a instala o bariera la inceputul unui drum de acces .
Situatia este in felul urmator.Drumul de acces este fragmentat in 3 parti , fiecare dintre parti fiind pe numele unei alte persoane.
Intrucat unii locatari parcheaza masinile ilegal pe terenul meu , ei nu vor fi de acord cu un asemenea proiect menit sa ii conformeze cu o desfasurare a lucrurilor normala.
Daca ma puteti ajuta as dori sa stiu daca poate fi evitata apelarea la asociatia de proprietari si contactate doar persoanele pe numele carora se afla drumul de acces .Eu m-am gandit sa intocmesc cu dansi, la notar, o intelegere prin care ei imi confera libertatea de a instala bariera.
Tin sa mentionez ca bariera instalata ii va afecta pe locatarii care nu au cumparat parcari saunu au intocmit un act de inchiriere a uneia din parcariile disponibile la oraactuala.
Multumesc.
Buna seara.Daca terenul va apartine doar dvs ci altor cateva persoane puteti de comun acord sa inchideti terenul chiar si cu o bariera.Problema poate fi a caii de acces pentru locatari in sensul ca daca este singura cale de acces catre proprietati acestia va pot actiona in judecata pentru creerea unei servituti.
Va multumesc pentru raspunsul prompt.Intradevar este singurul drum de acces insa , va fi prevazuta o zona de acces pietonala si telecomenzi de acces pentru cei ce au parcari sau garaje in zona respectiva.