avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contestatie notificare denuntare contract inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contestatie notificare denuntare contract inchiriere

Buna ziua,doresc sa stiu in cit timp poti contesta o notificare pentru denuntare contract de inchiriere.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: SAUNDU , utilizator 20:32, 27 Februarie 2014
Nu stim despre ce e vorba, nu se contesta o notificare. Explicati mai amplu situatia.
Doamna avocat,am primit o notificare privind denuntarea contractului de inchiriere dar in continutul ei,propietara spune ca se bazeaza pe art.1307 NCP Civila,art.care am vazut ca nu exista in CP civila.
Deasemeni apartamentul este co-propietate,dar contractul de inchiriere facut la fisc este numai de mine(chirias) si doamna(propietara).Contractul este pe perioada determinata (2010-2015).Recent am aflat ca apartamentul este copropietate.
Doresc sa aflu cum pot contesta aceasta notificare prin cele 2 inarvertente,respectiv art.care nu corespunde si copropietatea.Am tot citit si eu codul(cu resurse limitate in domeniu) si am gasit art.641NCC si am, vazut ca denuntarea trebuie facuta cu acordul copropietarii care detin majoritatea cote-parti.
Vreau sa contest aceasta notificare si nu stiu daca am sanse sa o anulez.Fata de contractul de inchiriere,din 2010 pina in ziua de azi, i-am gresit o singura data(anuntind-o in prealabil) cu 36 de zile la chirie(eu platesc chiria la inceputul fiecarui trimestru pentru trimestru respectiv),iar la utilitatii nu am avut nici o data sold.
Va multumesc si astept de la dvs. un sfat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare notificare denuntare contract de inchiriere SAUNDU SAUNDU Buna ziua Vin cu rugamintea de a ma indruma avind in vedere situatia pe care o expun,eu fiind chiriasul.Am primit o notificare de la propietara pe 13.02.2014 ... (vezi toată discuția)
Notificare denuntare contract de inchiriere SAUNDU SAUNDU Buna ziua,azi am primit o notificare prin care propietara denunta contractul de in chiriere in baza art.1307 NCP Civ prin care ma someaza sa predau ... (vezi toată discuția)
Acces coproprietar in imobil ContSters403177 ContSters403177 Buna ziua , am urmatoarea problema , detin 1/2 dintr-un imobil format din doua constructii ,o alta persoana este copropietara pe imobil detinand printr-un ... (vezi toată discuția)