avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Dreptul la pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Dreptul la pensie

In cazul unei persoane care in martie implineste 56 ani, varsta la care poate iesi la pensie (avem raspunsul de la casa de pensii ), avand stagiu de cotizare 30 ani si 11 luni si fiind angajata momentan.Stagiul de cotizare pe care tb sa il indeplineasca este de 31 ani.Ce trebuie facut..isi poate depune dosarul cand implineste varsta sau trebuie sa astepte inclusiv aprilie pt a face si stagiul?In legatura cu contractul de munca, daca isi depune dosarul de pensie trebuie sa isi inceteze contractul de munca, ea acum este angajata cu conventie...firma la care lucreaza va mai primi subventia (fiind angajata ca persoana peste 45 ani )daca iese la pensie?
Cel mai recent răspuns: alexa20 , utilizator 12:11, 27 Februarie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere dosar pensionare xonia09 xonia09 In cazul unei femei nascuta in martie 1958 care indeplineste criteriile de pensionare respectiv 31 ani vechime si varsta in martie 2014, in ce data trebuie ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata f stagiu incomplet cyan cyan Femeie, nascuta 05.02.1960, stagiu de cotizare 21 de ani in tara si 3 ani in Italia, cand poate iesi la pensie anticipat? Poate plati \\"din mana\\" ... (vezi toată discuția)
Iesire la pensie Lummy Lummy sora mea este nascuta in 1959 si are 35 ani vechime.poate iesi la pensie anticipata? Sau pensie partiala anticipata? (vezi toată discuția)