avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... HCL se poate anula?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

HCL se poate anula?

Buna seara. Rog raspuns cat mai repede , daca se poate la urmatoarea problema: poate primarul sa anuleze o HCL adoptata si care este calea si legea care se aplica. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: kukycriss , utilizator 09:08, 23 Aprilie 2009
Da, pe calea dreptului comun in conditiile legii nr. 213/98 sau pe calea contenciosului administrativ potriovit legii nr. 554/2004, daca au fost vatamate drepturile sau interesel unitatii administrativ teritoriale pe care o reprezinta
Va multumesc frumos pt. raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum este cu interesul in cazul incercarii de anulare a unui act normativ ? LuchianSeb LuchianSeb Buna seara. Mai multe persoane am fost amendate in baza unei hotarari de consiliu local care este nelegala. Am depus contestatii si am castigat. Dar vrem sa ... (vezi toată discuția)
Reprezentant consiliu local MelindaB MelindaB Va rog sa ma informati: 1. Daca chem in judecata consiliul local, pe cine trec ca reprezentant ? 2. Daca atac o hotarare a Consiliului Local, care ar fi ... (vezi toată discuția)
Hcl ilegala crisha60inna crisha60inna As vrea sa stiu care sunt demersurile ce trebuiesc intreprinse impotriva unei hotarari de consiliu local ilegale. (vezi toată discuția)