avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Actiune in instanta - grupa de munca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Actiune in instanta - grupa de munca

Daca in perioada 1986-1994 o persoana a fost incadrata in grupa II si III de munca, se poate formula actiune pentru a i se acorda grupa I, sau a intervenit prescriptia prevazuta de art. 268 din Codul muncii?

Alte discuții în legătură

Grupa de munca Dobrescu Aurica Dobrescu Aurica Buna ziua,ca rog sa ma ajutati cu un raspuns...Am lucrat la fabrica de covoare din Alba Iulia ca tesatoare din anul 1983 pina in anul 1986 ..mi sa spus de la ... (vezi toată discuția)
Solicitare in instanta plata diferente sporuri str8 str8 Buna ziua/seara! In cererea de chemare in judecata din 25.11.2014 am formulat in cererea de chemare in judecata a societatii xxx SA URMATOARELE : \\"In ... (vezi toată discuția)
Termenul de prescriptie al salariilor compensatorii daco16 daco16 [i]Art. 268. [termenele de prescripţie extinctivă] [i](1) Cererile în vederea soluţionării unui conflict de muncă pot fi formulate:[/i] c) în termen ... (vezi toată discuția)