avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Factura telefon mobil
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Factura telefon mobil

Am facut un contract la o telefonie mobila pe 2 ani , dupa expirarea contractului la 3 zile m am dus sa ma portez la alta companie in timpul cat a durat portare m am trezit cu o factura de 260 euro facuta in 4 zile cat timp a durat portarea , acesta fiind pe trafic de net nejustificat....dupa parerea mea .
Intrebarile mele sunt :
Pot fi tras la raspundere sa platesc daca perioada contractuala expirase ?
Daca ei zic ca trebuie sa platesc ce se intampla daca nu platesc ?
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 12:33, 28 Februarie 2014
contractul nu inceteaza la data expirarii perioadei contractuale in mod automat. daca ati folosit serviciile, este recomandabil sa le platiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura uriasa la tel mobil datorita traficului de date EIA EIA Sunt titularul unui abonament de telefonie la O*****. Telefonul a fost folosit de fica mea in varsta de 10 ani (am si declarat-o pe situl lor ca ... (vezi toată discuția)
Recuperari creante telefonie mobila judit2000 judit2000 Buna ziua. Am mutat nr.de mobil de la Orange la Digi,avand toata familia la Digi,si pe deasupra nu am fost multumit cu prestarile de servicii de la ... (vezi toată discuția)
Legalitate solicitare plata daune/interese de catre companie telefonie mobila ovi47 ovi47 Buna ziua, In anul 2013 am reinoit cu Vodafone contractul pentru servicii de telefonie mobila,achizitionand,totodata,si un telefon la pret subventionat,pentru ... (vezi toată discuția)