Buna seara sotul meu a fost cercett si condamnat sub pt art 215 alin 1.2.3.5. Si ca a folosit nume fals pentru a duce in eroare o societate comercial dar .sa facut dijunctie pentru a cauta exact persoana cu numele cel fals dar sa inchis cu autor necunoscut deci sotul meu a fost condamnat cind ca sa prezentat cu nume mincinos , cind ca a fost cu numele adevarat asa reiasa din referat organ cercetare dar si sentinta si decizie as dori copii din dosarul la care sa facut dijunctie cum pot primi ?multumesc
Adresati o cerere in scris si luati numar de inregistrare.
Daca persoana are calitate in dosar poate obtine xerox.
In mod normal si daca justifica un inteteres legitim ar trebui insa e foarte posibil sa va respinga cererea in aceasta ultima ipoteza.
am primit actele din dosar respectiv mai concret la dosarul de condamnare a sotului meu sa dispus disungerea cauzei fata de autorii necunoscuti .acum la acest dosar am solicitat ordonanta si actele de urmarie .am ramas uimita ca se cauta infractorii care au comis fapta deci sotul meu de ce e inchis ?in revizuirea care a avut termen ieri sa depus aceste acte din dosar finalizat cu A.N LA DATA DE 14 03 2014 CEA CE ARATA CLAR CA SOTUL MEU NU A VINOVAT SI PLUS ALTE PROBE NOI DAR SURPRIZA SA RESPINS APELUL CA NEFONDAT CUM DZEU SA MAI ARATAM NEVINOVATIA CIND DNA PROC A ZIS CA ACESTE PROBE SUNT LA DOSAR CHIAR NU SUNT DAR ASA E ROMANIA MAI AVEM CALE DE ATAC?SAU ASTEPT CEDO