avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Solicitare acte din DUP - autor necunoscut
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Solicitare acte din DUP - autor necunoscut

Buna seara sotul meu a fost cercett si condamnat sub pt art 215 alin 1.2.3.5. Si ca a folosit nume fals pentru a duce in eroare o societate comercial dar .sa facut dijunctie pentru a cauta exact persoana cu numele cel fals dar sa inchis cu autor necunoscut deci sotul meu a fost condamnat cind ca sa prezentat cu nume mincinos , cind ca a fost cu numele adevarat asa reiasa din referat organ cercetare dar si sentinta si decizie as dori copii din dosarul la care sa facut dijunctie cum pot primi ?multumesc
Ultima modificare: Vineri, 28 Februarie 2014
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: amales , utilizator 14:31, 4 Aprilie 2014
Adresati o cerere in scris si luati numar de inregistrare.
Daca persoana are calitate in dosar poate obtine xerox.
In mod normal si daca justifica un inteteres legitim ar trebui insa e foarte posibil sa va respinga cererea in aceasta ultima ipoteza.
am primit actele din dosar respectiv mai concret la dosarul de condamnare a sotului meu sa dispus disungerea cauzei fata de autorii necunoscuti .acum la acest dosar am solicitat ordonanta si actele de urmarie .am ramas uimita ca se cauta infractorii care au comis fapta deci sotul meu de ce e inchis ?in revizuirea care a avut termen ieri sa depus aceste acte din dosar finalizat cu A.N LA DATA DE 14 03 2014 CEA CE ARATA CLAR CA SOTUL MEU NU A VINOVAT SI PLUS ALTE PROBE NOI DAR SURPRIZA SA RESPINS APELUL CA NEFONDAT CUM DZEU SA MAI ARATAM NEVINOVATIA CIND DNA PROC A ZIS CA ACESTE PROBE SUNT LA DOSAR CHIAR NU SUNT DAR ASA E ROMANIA MAI AVEM CALE DE ATAC?SAU ASTEPT CEDO

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie dosar penal amales amales daca fapta a fost comisa in 2007 iar in anul 2012 a fost condamnat dar la dosarul de condamnare sa dispus dijungerea iar in 2011 a inceput urmarirea penala i ... (vezi toată discuția)
denuntare a unei situatii neadevarate la organele de politie..?? Manole Dumitru Manole Dumitru Daca o persoana face unele afirmatii cu caracter denuntator impotriva unei persoane, deasemeni aceleasi afirmatii, si prin unele precizari intr-un dosar al ... (vezi toată discuția)
Inregistrare audio in dosar penal aleale88 aleale88 buna seara intrun dosar penal se poate lua ca proba o inregistrare audiu?daca inregistrarea contine o marturisire cum ar fi adevaratul faptas ?sotul meu a ... (vezi toată discuția)