daca fapta a fost comisa in 2007 iar in anul 2012 a fost condamnat dar la dosarul de condamnare sa dispus dijungerea iar in 2011 a inceput urmarirea penala i rem cu a.n in martie 2014 sa dispus inchiderea conform ncp ca a intervenit prescriptia cercetarea a fost inselaciune art 215 alin 1.2.3.5. si fals in in scrisuri dar la dosarul de condamnare sa sa cerut revizuirea in dec 2013 care sa admis de principui acest lucru nu a intrerupt termenul de prescriptie la dosarul dijuns
In cazul infractiunilor de care vorbiti dvs termenul de prescriptie a raspunderii penale e de 5 ani. Deci pentru fapta comisa in 2007 termenul se implineste in 2014.
In rest din descrierea dvs nu inteleg situatia. Au fost mai multi participanti si unul a fost condamnat in 2012 iar pentru altul s-a incetat orice demers pe baza faptului ca s-a implinit prescriptia? Explicati mai clar ce vreti sa aflati. Incepti cu comiterea faptei si anul inceperii cercetarii pentru fiecare, cu care participant a fost condamnat si care a cerut revizuirea?
Da au fost 3 persoane unul este condamnat in 2012 iar doi nu se stie cine suntdar revizuirea sa cerut tocmai ca la-m gasit pe unul din cei doi autori necunoscti am convorbiri inregistrate in care zice clar ca a fost el la fapta cu inca o pers si persoana care este condamnata nu a fost cu ei este un dosar unde nu vrea sa se vada adevarul mai mult in revizuire am depus xerocopii din dosarul cu an in care arata clar ca sau mai cautata 2 pers deci in concluzie sotul meu executa 5 ani in locul altor persoane sa respins cererea de revizuire la primul termen care a fost admisa de principiu in camera de consiliu e complicat dosarul dar in judetul nostru nu sunt avocati ca la bucuresti care se zbat pt clientii lor asta e romania fapta a fost comisa in mai 2007 deci se prescrie in mai 2014?
Cel condamnat a cerut revizuirea din moment ce la dosarul de condamnare sa dispus dijungerea in anul 2011 si sa inceput urmarirea penala cu a.n si nici acum nu ia gasit organele de cercetare cine sunt dar eu leam adus inregistrari si poze si chiar au fost suspecti in dosar de condamanre deci e clar ca sunt ei dar nu vrea nimeni sa afle adevarul e condamnat un om si e ok asa am trimis cererea la cedo in 06 sept 2013 pe cind ar trebui sa primesc raspuns am primt doar confirmarea de primire.
Dupa redactarea decizie de respingere ca nefondat apel de la curtea de apel pot sa depun o sesizare la inspectia judiciara fiind-ca nu este motivata sentita la cererea de revizuire vorbesc de fond la tribunal aici au atasat la cerere un alt dosar al altei persoane plus ca nu a vorbit de alta cerere de revizuire la care sa luat act de retragere iar dupa acesta sa depus o alta cerere de revizuire care a fost adimisa in cam de consiliu si respinsa in prima instanta motivare respingerii nu exista se vorbeste cu totul de alt nr dosar cu ce ma ajuta inspectia judiciara ?
====
@ Interventie moderator
Va rog sa nu mai scrieti cu majuscule. Este greu de citit si constituie o incalcare a Regulamnetului de postare in Forum.